Δημοσιογραφική Διάσκεψη με θέμα την Παγκόσμια Εκστρατεία “16 Ημέρες Ακτιβισμού Ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών” – Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια

Δημοσιογραφική Διάσκεψη με θέμα την Παγκόσμια Εκστρατεία “16 Ημέρες Ακτιβισμού Ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών”

Event details

  • 21 Νοεμβρίου, 2018
  • 10:00 πμ - 9:59 μμ
  • Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της CΥΤΑ, Οδός Τηλεπικοινωνιών, Δασούπολη.

Ο Σύνδεσμος για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια – (ΣΠΑΒΟ), σας προσκαλεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου στις 12:00 π.μ. στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της CΥΤΑ (Οδός Τηλεπικοινωνιών, Δασούπολη) στην παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και της Επιτρόπου Ισότητας των Φύλων.

Ο ΣΠΑΒΟ δραστηριοποιείται για το κοινωνικό πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας στην Κύπρο από το 1990 και συμμετέχει στην παγκόσμια εκστρατεία των 16ήμερων δραστηριοτήτων ενάντια στη βία, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε χρόνο από τις 25/11 (Διεθνής ημέρα ενάντια στη Βία κατά των Γυναικών) μέχρι τις 10/12 (Διεθνής ημέρα ανθρωπίνων δικαιωμάτων).

Η παρουσία σας στη δημοσιογραφική διάσκεψη αλλά και η προβολή του θέματος θα ενισχύσει την ευαισθητοποίηση του κοινού για την ενδοοικογενειακή βία.